Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в нашия уебсайт.

Ако натиснете бутона Съгласен съм, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политика за поверителност.

Съгласен съм Не съм съгласен

За нас

Кратка история на печата

  върху балони в България

Фирма ЕТ "Компас - Тихомир Танчев" е създадена през 1993 година с предмет на дейност - печат върху балони, украси от балони, производство и продажба на аксесоари за балони. Фирмата работи с висококачествени балони с марката "BELBAL" - Белгия.

Произвежданите от нас продукти са насочени както към клиенти на едро, така и към клиенти на дребно.

 

През 1993 година с изработена от нас ръчна машина отпечатахме първият балон за България!

През 1995 година направихме първата машина за полуавтоматичен печат върху балони. Увеличихме капацитета на печат от 500 балона на ден на 2500 балона на ден с трима печатари.

 

През 1997 година отново сами създадохме първата ни автоматизирана машина за печат върху балони. На нея печатахме ЕДИН и ДВА цвята с капацитет 1500 балона на час при ръчно зареждане.

 

През 2005 година произведохме ново устройство с капацитет 2500 балона на час. Неговите възможности бяха ПЕТСТРАНЕН печат и ЕДНОСТРАНЕН - ЧЕТИРИ ЦВЕТЕН ПЕЧАТ!

Хората, с които тогава отпечатвахме 4000 балона на час с две автоматизирани машини ръчно зареждане (труден и тежък метод на зареждане) се сменяха през половин час на машина и бяха 12 печатаря.

 

През 2010 година създадохме още един апарат, която имаше капацитет от 1500 балона на час при ДВУСТРАННО ЕДНОЦВЕТНО изображение.


Всички тези машини бяха автоматични, но … с ръчно зареждане.
 


С помощта на иновативната технология привлякохме и нови европейски партньори. За спечеленото доверие свидетелстват поръчки от Германия, Белгия, Австрия, Унгария, Сърбия, Румъния, Полша и Скандинавието!

Благодарение на новите технологични възможности:

  - изцяло роботизирани системи за печат;
  - автоматизирано проследяване на целия процес - от качването на балона в робота до слизането му от машината;

  - автоматично стопиране на производствения цикъл при установяване на разлика от първоначално зададените параметри за печат;

  - сигнализация към оператора за отстраняване на проблема,
 

след 25 години с вече напълно роботизираните системи за печат (обслужвани само от ТРИМА работници) постигаме капацитет 15 000 балона на час.

 

Нашето ниво днес:

  • Високо качество на печата
  • Най-добър балон за печат – БЕЛБАЛ
  • Кратки срокове
  • Добри цени


Високите критерии на клиентите ни мотивират да продължаваме да се развиваме в технологично направление, за да можем и в бъдеще да задоволяваме всяко тяхно желание и нестандартна идея!

 А сега какво??? J J J

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ нови предизвикателства и ПОРЪЧКИ разбира се!