Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в нашия уебсайт.

Ако натиснете бутона Съгласен съм, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политика за поверителност.

Съгласен съм Не съм съгласен

Новини

ПРОМО печат

ПРОМО печат ПРОМО - ПЕЧАТ БАЛОНИ Промоцията за отпечатване на 1000 балона е валидна за балони със цвят пастел и стандартен размер отпечатани от 1-та страна.

Повече

Биоразградимост на балоните

Биоразградимост на балоните Био-разградимост Нашите латексови балони са 100% биоразградими! Нашите балони се произвеждат от белия сок на каучуковите дървета – от изцяло натурален каучуков сок (Латекс) Нашите балони са произведени- с мисъл за природата и бъдещето за Вас, вашите деца и бъдещите поколения.  

Повече

Балони с хелий

Балони с хелий Балоните надути с Хелий  летят определено време защото Хелия постоянно „бяга”  през стените на балона.  Латексовите балони са произведени от естествен каучук . Когато латекса се оформя като балон – стените му неминуемо имат микроскопични пори и дупчици. Въпреки че тези дупчици са твърде малки за да се видят с просто око, те са приблизително 1000 пъти по-големи от изключително малкия Хелиев атом. Хелиевите атоми в балона много лесно намират своя път навън през тези миниатюрни дупчици в стената на балона. От момента на надуването балона с хелий започва да губи Хелиеви атоми през микроскопичните пори. С „бягането” на хелия от балона неминуемо размера на балона се понижава до момента когато няма достатъчно Хелий останал в балона за да ...

Повече